Loading...
Hjem| Retur- og byttepolicy

Retur- og byttepolicy

Du har 30 dager fra forsendelsesdatoen til å returnere en vare for bytte eller refusjon. Vær oppmerksom på at du har 14 dager på deg til å bytte eller returnere rabatterte eller salgsvarer.

 

 

Ikke-returbare varer

 

Et produkt aksepteres kun for bytte eller refusjon dersom det returneres ubrukt, uskadet og i ny stand. Alle kroppspiercinger sendes i klare plastposer og forseglet med en manipulasjonssikker etikett som lar kundene se varene og fortsatt benytte seg av vår fantastiske returpolicy. Vi vil imidlertid ikke bytte eller refundere noen kroppspiercing hvis vi tror at den forseglede emballasjen har blitt åpnet eller tuklet med. Dette påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

 

Hvis en vare har blitt gravert, kan vi ikke tilby bytte eller gi full refusjon. Vi vil imidlertid tilby 50 % refusjon.

 

 

Vanlige spørsmål om bytte/retur

 

Hva gjør jeg hvis jeg har mistet fakturaen?

 

Ikke bekymre deg, hvis du mister fakturaen, kan du fortsatt returnere varen. Pakk varen du ønsker å returnere og inkluder dine opplysninger og ordrenummer (dette finner du på e-postene våre eller ved å se i bestillingshistorikken på nettkontoen din) og gi oss beskjed om hva du ønsker å bytte eller refundere.

 

 

Hvor lang tid tar det å behandle en retur?

 

Fra mottak av pakken din tar vi sikte på å behandle returene dine så raskt som mulig - vanligvis innen 48 timer. I travle perioder av året kan du tillate opptil syv virkedager for behandling.

 

 

Kan jeg bytte til en dyrere vare?

 

Ja, hvis erstatningsvaren er dyrere enn den returnerte varen, vil vi kontakte deg for betaling av differansen.

 

 

 

Hva skjer hvis varen jeg ønsker å bytte er utsolgt?

 

Hvis vi ikke har varen du ønsker i bytte på lager, vil du bli kontaktet av vårt kundeserviceteam innen 30 dager og tilbudt en alternativ vare eller full refusjon.

 

 

Hvor lenge må jeg vente på refusjon?

 

Vi vil behandle refusjonen din så raskt som mulig, vanligvis innen 48 timer etter mottak. Vi sender deg en e-post for å informere deg om at vi har mottatt varen og behandler den. En refusjon vil vanligvis ta rundt fem til syv virkedager før du vises på kontoen din, men dette kan også avhenge av banken din.

 

 

Varen min er defekt og jeg vil gjerne returnere den.

 

Varer klassifiseres som defekte dersom de mottas skadet eller der det oppstår en produksjonsfeil innen 30 dager etter kjøpet. Vær oppmerksom på at gjenstander som er skadet på grunn av slitasje, ikke anses som defekte. Hvis du mener varen din er defekt, vennligst kontakt oss som vil gi råd om hvordan du returnerer varen for reparasjon/erstatning hvis den returneres innen garantiperioden.

 

 

Kansellering eller endring av en ordre

 

Vennligst sjekk og legg inn bestillingene dine nøye, da vi ikke kan gjøre endringer når vi har mottatt dem. Hvis du ønsker å legge til produkter i bestillingen din, bør du legge inn en ny bestilling.

 

Hvis du trenger å endre detaljene for leveringsadressen din, fjerne varer fra bestillingen din eller kansellere bestillingen, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam mellom 8.30 og 17.30, mandag til fredag (unntatt helligdager)

 

 

Forbrukeravtaleforskriften 2013

 

Denne lovgivningen gir deg følgende angrerettigheter når du kjøper på nett eller over telefon: Du har rett til å heve kontrakten din, forutsatt at du utøver din rett senest 14 dager etter den dagen du mottar varene eller tjenestene.